Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

SDT Informatics

Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

VACATURE CUSTOMER SUPPORT (M/V)

Heb jij een analytische geest en een passie voor Techniek, Technologie & Mobility?

 

SDT INFORMATICS HEEFT GROOTSE PLANNEN.

GROEIT U MET ONS MEE?

 

BEDRIJFSOMSCHRIJVING

SDT Informatics ontwikkelt, implementeert en onderhoudt software voor mobiele ICT-oplossingen voor magazijn-, productiemedewerkers en buitendienst. Met onze software & hardware oplossingen zorgt SDT voor een verbetering van efficiëntie en tevredenheid van honderden medewerkers in België & Nederland. Dit voornamelijk in logistieke en industriële omgevingen.

 

JOUW UITDAGING

sUPPORT DESK

Jij bent verantwoordelijk voor de SDT Support desk. Je bent de hardware specialist op vlak van Auto-ID (barcode scanners, labelprinters, labels, industriële mobiele computers, heftruck terminals, Panel PC’s...). Je zorgt voor de configuratie van deze toestellen en weet alles over Wireless netwerken. Je bent hierin het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten en in geval van problemen ondersteun je hen remote of on-site.

 

Je werkt eveneens nauw samen met de project engineers die je alles zullen leren over hun projecten zodat je deze van binnen en van buiten kent. Je zal samen met hen opzoekgaan naar software problemen en zorgen voor een oplossing. Je krijgt de kans om de support desk verder in te richten en uit te breiden.

 

REPAIR/DIAGNOSE CENTER

SDT heeft ook een eigen repair/diagnose center. Indien de klant een probleem heeft met een toestel (bv. toets werkt niet meer) kan hij dit opsturen naar SDT. Het is jouw taak om uit te zoeken wat er mis is met het toestel. Soms volstaat een kleine reparatie en doe je dit zelf. Meestal zal je het toestel doorsturen naar de fabrikant, deze zal de herstelling uitvoeren. Je volgt dit op en voert een nacontrole uit wanneer het toestel terugkomt van de fabrikant. Je configureert het toestel en installeert de nodige software. Op deze manier garandeer jij dat de klant een 100% werkend toestel zal terugkrijgen dat hij onmiddellijk kan gebruik.

 

KWALITEITSCONTROLE

Hiernaast zal je ook nog instaan voor het grondig doortesten van alle toepassingen. Elke toepassing moet voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die vooropgesteld zijn. Jij zorgt voor de garantie dat elke toepassing voldoet aan deze standaard.

 

Klanttevredenheid is je belangrijkste taak. Je verzorgt de klanten tot in de puntjes en helpt hen met problemen.

 

Benodigde Vaardigheden & Ervaring:

Probleemoplossend denken:

Elk probleem is anders, elke klant is anders. Een stevige portie probleemoplossend denken is essentieel. Je bijt je vast in problemen tot je ze hebt opgelost. Een “technical deep dive” is je tweede natuur.

 

Communicatief:

Als Customer support ben je altijd in contact met klanten. Je kan op een duidelijke en gestructureerde manier informatie vertalen van vakjargon naar verstaanbare taal voor klanten. Je zorgt voor snelle correct geformuleerde antwoorden op vragen en een goede tijdige communicatie over de opvolging.

 

Commercieel

Met jouw commercieel instinct, je enthousiasme, assertiviteit en dynamisme is het voor jou als Customer Support een koud kunstje om een overzicht te behouden van wat prioritair is en op die manier elke klant tevreden te houden.

 

Leergierig

Je weet misschien nog niets van Auto-ID hardware maar je staat wel te springen van enthousiasme om bij te leren. Je houdt van een hands-on approach. Wij zijn bereid om sterk te investeren in jouw zodat je een echte specialist wordt! Je hebt de kans om op termijn door te groeien tot één van onze project engineers!

 

Kennis vereisten:

  • We zoeken iemand met een passie voor de nieuwste evoluties op het gebied van mobile ICT
  • Algemene hardware en software kennis voor eerstelijns ondersteuning bij klanten
  • Bachelor of Master is niet vereist
  • Kennis van de platformen: Windows, Windows CE, Windows 10 IoT, IOS en Android
  • Databanken (Microsoft SQL Server)
  • Goede basiskennis van wireless netwerken
  • Ervaring met ontwikkeling in C#, Xamarin, .NET, PC toepassingen, Apps voor smartphone en tablets, Webtoepassingen, Windows Mobile of Win CE toepassingen is een plus
  • Kennis van het gesproken Frans & Engels is een voordeel

 

Aanbod

Wil je aan de slag in een boeiende job met een ruim pakket aan taken en verantwoordelijkheden? Een klein maar gedreven team in een gezond en groeiend bedrijf verwacht u!

 

Wij bieden je een boeiende werkomgeving met goede loon –en arbeidsvoorwaarden: Firmawagen, gsm, laptop, maaltijdcheques…

 

Interesse?

Stuur dan nu je kandidatuur t.a.v. Axel Lambot - Managing Partner naar Info@sdt-informatics.be

 

 

Welkom bij SDT Informatics!

 

Download Vacature

SDT Informatics
SDT Informatics
SDT Informatics