Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

SDT Informatics

Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

PRACHTIGE EN GEBRUIKSVRIENDELIJK BUSINESS APPLICATIES

SDT Informatics ontwikkelt applicaties voor elk toestel maar soms is het mogelijk om te werken met een gewone smartphone zoals bv de Iphone 6+.

bUSINESS APPLICATIES VOOR WELKE TOEPASSINGEN?

SDT Informatics ontwikkelt applicaties voor eender welke toepassing binnen de Auto-ID omgeving. Enkele toepassingen waar wij aan denken: Proof of delivery, buitenhuis toepassingen: voor mensen die buitenhuis een rechtstreekse link willen met de backoffice, verkooptoepassingen: controleer de live voorraad voor het maken van een offerte bij de klant.

 

WAAROM ZOU JE WERKEN MET EEN GEWONE SMARTPHONE?

Een smartphone heeft vele voordelen. Je kan met 1 toestel alles doen. Medewerkers hebben alles bij de hand in een veel compacter formaat dan een laptop of PDA. Telefoon, email, barcode scanner (camera), 3G of 4G LTE en vaak kom je veel goedkoper uit. Onze apps zijn super gebruiksvriendelijk zodat je medewerkers ook helemaal mee zijn vanaf de eerste minuut. Als bedrijf straal je innovatie en vooruitgang uit.

 

Natuurlijk zijn er wel nadelen aan verbonden. Een smartphone is uiteraard niet zo robuust en heeft niet de barcode scanner van industrieel toestel voor intensieve scanning. Het probleem van de barcode scanner kunnen we eenvoudig oplossen door te werken met de ingebouwde camera. Om de smartphone robuuster te maken, werken we met protective cases die je toestel meer water- en stofdicht maken maar ook meer valbestendig. Indien het toch robuuster moet zijn hebben we enkele smartphones van Zebra in ons gamma (bv. TC55) die het beste van een smartphone bieden maar toch net iets robuuster zijn en ook nog steeds zeer compact zijn.

 

 

 

 

 

 

WINDOWS, aNDROID OF IOS?

De keuze van het operating systeem (OS) hangt van een aantal factoren af maar vaak is het persoonlijke voorkeur. Vroeger was het vaak belangrijk om te kiezen voor Windows in verband met compatibiliteit met de back office. Vandaag is dit van veel minder belangrijk aangezien wij kunnen koppelen met elk OS in de back office. Security is vaak ook een belangrijk punt. Er heerst nog steeds een algemene gedachte bij het publiek dan Android minder secure is dan Windows of IOS. Android heeft in het verleden hier wat problemen mee gehad maar vandaag de dag is dit bijna niet meer het geval. Het beheer van het OS kan ook een belangrijk punt zijn voor de IT dienst. Met welke OS hebben ze het meeste ervaring? Ook dit is minder van toepassing aangezien wij alles zoveel mogelijk doen voor u. De keuze is aan u.

 

PROBLEEMOPLOSSEND DENKEN

Wij zijn al meer dan 20jaar ontwikkelaar van mobiele toepassingen. Op technologisch vlak is er veel veranderd zowel de toestellen als de software. Of toch ook niet helemaal? Onze kracht zit in onze uitgebreide ervaring en probleemoplossend denken. Met de business applicaties combineren we deze expertise met de laatste nieuwe technologie. Het platform veranderd, onze ideeën en oplossingen blijven even sterk. Alleen kunnen we nu dankzij de nieuwe technologie veel verder gaan met onze ideeën om uw bedrijf efficiënter te maken.

 

SDT Informatics
SDT Informatics
SDT Informatics