• Lichtgewicht & Comfortabel
  • Scan iedere barcode tot wel 1,5 meter afstand
  • 1D of 2D elektronische of geprinte barcodes
  • Stofdicht, spuitwaterdicht en waterdicht tot IP67

Snel & foutloos scannen met de Zebra DS3678

De Zebra DS3678 is een scanner die uitblinkt in scanprestaties en duurzaamheid. Met geavanceerde scanmogelijkheden kan jij moeiteloos en nauwkeurig verschillende barcodes scannen, zelfs wanneer ze dicht bij elkaar op een label staan. Hierdoor kan jij efficiënt werken en tijd besparen.

Een opvallende functie van de DS3678 is de veelzijdigheid rondom feedback. Je kan ervoor kiezen om visuele, auditieve of tastbare feedback te ontvangen bij geslaagde scans. Dit zorgt voor een snelle en betrouwbare scanervaring, zelfs in lawaaierige omgevingen waar het moeilijk is om visuele bevestiging te zien.

Daarnaast is de DS3678 ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan. Met een speciale temperatuurclassificatie is deze scanner geschikt voor gebruik in vriesomgevingen. Dit maakt het ideaal voor toepassingen in de voedselindustrie, detailhandel en andere omgevingen waar lage temperaturen aanwezig zijn.

Een andere handige functie van de DS3678 is de mogelijkheid om de scanner op afstand te configureren en updaten. Dit bespaart tijd en moeite, omdat jij niet fysiek elke scanner hoeft aan te passen. Bovendien kan je gegevens op de juiste manier formatteren voor probleemloze integratie met jouw bedrijfstoepassingen, waardoor jij efficiëntie en nauwkeurigheid kan maximaliseren.

Voor draadloze modellen biedt de DS3678 ook de mogelijkheid om de batterijstatistieken te controleren. Dit zorgt ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de batterijstatus van jouw scanners, zodat jij tijdig kan opladen en onderbrekingen kan minimaliseren.

Kortom, de Zebra DS3678 combineert superieure scanprestaties met een ultra-robuust ontwerp. Met specifieke scanmogelijkheden, veelzijdige feedbackopties en de mogelijkheid om te werken in extreme temperaturen, biedt de DS3678 een betrouwbare efficiënte scanervaring. Of het nu gaat om logistiek, productie, retail of andere toepassingen, de DS3678 is een betrouwbare partner voor nauwkeurige en snelle barcode-scanning.

Specificaties

BatterijPowerPrecision+ 3100 mAh Li-Ion oplaadbare batterij (Voor draadloze modellen)
BeschermklasseScanner: IP65 and IP67 FLB cradle: IP65
Decodeercapaciteit1D en 2D
Drop SpecBestand tegen meerdere vallen van 2,4 meter op beton

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zebra DS3678

De Zebra DS3678 biedt superieure scanprestaties en een ultra-robuust ontwerp. Daarnaast is de DS3678 uitgevoerd met een speciale modus waarmee u tegelijkertijd alle of specifieke barcodes op een label kunt scannen.

Offerte aanvragen

close